fredag 14 november 2008

Kalasdisco

Ikväll har vi kalasdisco med 14 inbjudna vänner till vår dotter, som i morgon fyller hela fem år. Eftersom ett av paketen vi köpt till henne behövs på discot ikväll så fick hon ett paket i förväg - imorse helt nyvaken och yr. Det var en sockervaddsmaskin som hon VERKLIGEN önskade sig. Hon blev så glad! Och visst är det roligt att göra sina små glada? :-)
Kvällen bjuder på glass i strut med strössel och chokladsås, saft och bullar, popcorn, sockervadd, godis.... därefter lämnas barnen tillbaka till sina föräldrar - fulla av socker lagom till sängdags. *muhahahahaha* :-)
I morgon fortsätter firandet med sång och fika på säng. Släkten kommer på fika vid 14.00 och kanske har vi kvällen för oss själva... eller tillsammans med de som önskar kika förbi.
Söndagen börjar med hockeyskola och eventuellt blir det matiné på biografen. Kung Fu Panda, kanske.

Födelsedagar kan helt få mig ur balans och bli riktigt sentimental. Tänk vad åren går fort. Vårt lilla hjärta som för fem år sedan valde att komma ut till oss. Hela 53,5cm lång och 4065g tung. Men en riktigt svart kalufs på huvudet och smala långa söta fötter. Så söt som sötaste sockret och älskad från allra första anblicken. Sakta men säkert har hon vuxit och blivit en liten flicka, lik sin mamma och pappa på olika vis, men ändå en helt självständig människa så underbar.

Grattis på födelsedagen i morgon gumman. Vi älskar dig!

Önskar er en trevlig helg!

2 kommentarer:

Sara sa...

Åh vilken häftig idé med sockervaddsmaskin... Vart hittar man en sådan?! Kalasdisco var oxå riktigt bra idé!!! Har ju oxå min lillskrutta som fyller 5 snart!!!

Ha en härlig kväll med sockerstinna barn...! Hoppas din första arbetsvecka flutit på bra.
Kram på dig vännen.

Anna sa...

Låter ju helt underbart, vår 6 åring hon ska ha tjejmiddag snart, såååå sött. Sockervadd vore ju verkligen ngt, var hittade ni er? Kram ANna