måndag 9 juni 2008

Ett halvårs planerande är nu över

En oerhört trött nybilen fru sitter på jobbet idag. Den senaste tiden har varit häktiskt. Helt klart rolig och förväntningsfull men onekligen även mycket krävande.
Dagen har inte kunnat bli bättre. Varje bröllop är unikt och vårat blev precis så lyckat som vi hoppats.
Dagen började tidigt med hårfix av oss alla 4. Efter en mycket god lunch (min favoritkycklingpaj) så väntade fotografering i 3 timmar. Vi tyckte vi hade tagit till med tiden men så här efteråt så hade vi behövt mer tid. Det var mycket vi vill hinna med och vi ville fotas på olika miljöer (vid vattnet, på en äng, vid vår husvagn...). Jag har spenderat MÅNGA timmar framför nätet med at kolla ut bilder som jag själv skulle vilja ha... men när det väl var dags så fick jag en blackout och kunde inte komma ihåg fler än ett par stycken. Men fotografen tog närmare 300bilder så säkerligen finns det nåt som är bra ;-)
Vigseln gick över förväntan. Barnen skötte sig jättebra. Dom satt inte som två små ljus men de sprang inget maratonlopp heller. De rörde sig runt oss... Dottern smådansade till sången och sonen åkte på ryggen framför altarringen... som sagt - helt naturligt! :-) Sången av solisten var ljuvlig. Den ljöd så fint i kyrkans atmosfär och ett tag var det svårt att hålla tårarna borta.
Vigseln gick fort... kändes det som. Rätt var det var så stog vi utanför kyrkan och riset föll över oss. Vädret var kanon och alla var på bra humör. Bilen tog oss till en vacker plats där vi fick oss en picknick medan alla gästerna minglade tillsammans vid festlokalen. En timme senare anlände vi och möttes av hurrande gäster, redo för brudskålen.
Hela kvällen blev en rolg resa från minne från barndomen, postogram, uppträdanden och dans och mycket bra musik. Vi valde ju en DJ istället för dansband ochså här efteråt är vi mycket nöjda med det. Musiken som spelades var bara gamla godingar och dansgolvet var fullt under hela kvällen.
Som en sista gåva fick vi en hotellövernattning. (vi hade ju tänkt bo hemma) Mycket skönt faktiskt... bara att krypa ner, vakna, äta frukost.... Med oss fick vi även en liten snyltgäst som vägrade låta mamma och pappa åka iväg själv. En mycket trött son som höll ut lika länge som oss - 03:00-tiden. :-)

Ett helt oförglömligt dygn. Och jag tog verklgen tillfällerna att tänka efter: Det här är VÅR stora dag! Vår bröllopsdag!
Till er som har denna dag framför er säger jag bara: Det är verkligen som alla säger - En dag full av minnen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh ni hade ju sådan tur med vädret..är så glad för er skull!!! det hade vart så kul att vara med...men du är skyldig mig MASSOR av bilder i stället!!!

Petra sa...

Låter heeeelt perfekt! Till och med biten där lilleman hänger med på ett hörn hela kvällen, haha! =D

Sara sa...

Åh blir lätt tårögd när jag läser. Vad härligt för er skull att ni hade en sån fantastisk dag. Det låter verkligen toppen.
Önskar se bilder av det vackra brudparet! Kram kram!!!

Anonym sa...

TinaN; Tack så mycket! :)Lekstugan är byggd av sambon och hans far. Vi ville ha den lite annorlunda en den traditionella lekstugan. Hoppas ni hittar en fin lekstuga till tösen. Ni vill inte ge er på att bygga? Är ju lite jobb med men kul att man har gjort det själv. Lycka till med lekstugeletandet!

Anna sa...

GRATTIS!