måndag 17 november 2008

Sockervaddsmaskin

Fredags disko blev riktigt lyckad!
Sockervadden var en klar favorit tätt fäljt av Singstar. Låtarna "Det gör ont" samt "Fångad av en stormvind" gick omvartannat och sjöngs med mer eller mindre tydliga texter :-)
Vi fick nys om sockervaddsmaskinen i somras då några vänner till oss köpt en på Ullared. Men vi såg en likadan på OnOff några veckor senare och dottern ville gärna gå ut med den ur affären då. Nu innan hennes födelsedag så fann vi den på Teknikmagasinet och vad kunde bli en bättre present? Det är ju inget som används dagligen men vid speciella tillfällen så är det ju roligt. Nu ska tilläggas att sockermolnen blir inte alls lika stora som dom man köper på tivolin el dyl. Deras maskiner är ju såklart bra mycket större. Men vi anser att det blev lagomt stora för små barn. Och det går såklart att fylla på mer socker och bygga på i all evighet. Men en tesked när maskinen är riktigt varm ger 2 lagomt stora sockermoln.
Ett bra inköp tycker vi.

I helgen har det snöat massor hos oss. Under lördagen kom det ca 15 cm. *jipppppi* Det har gjorts snögubbar, snöborgar, snölyktor och snöbollar. Dessutom tog vi den första sparkturen igår. Det gick jättebra! Det tipset kan jag ge till alla som inte har sparkar till sina barn att ge i julklapp. En perfekt julklapp. Våra barn fick dom för ca 3 år sedan. och de har används flitigt, vill jag lova. Röda är de dessutom.... jättefina.

I övrigt så går vi och väntar tillskott i släkten. Brorsan väntar barn och tiden går ut om en vecka. Men för var dag som går blir vi allt mer nyfiken. Vem är det där inne? Kom ut nu så vi får träffas! :-)

1 kommentar:

Sara sa...

Vad skoj att ert disco blev så lyckat! :-)
Jag avundas verkligen er snö, här spöregnar det för tillfället. Inte direkt så som jag vill ha det...

Idag ska vi träffa cateringfirman och prata mat... Sååå kul! :-)

Måste försöka få nåt gjort, jag är totalt anti jobb idag. Tror att det är vädret som spökar.

Kramar