torsdag 4 december 2008

4:e december

Morgonen började med kaos. Vår son som vaknade på en mindre bra humörssida. Hur vi än försökte så gick det inte att få honom till en mer human sinnesstämmning. Är det en sexårskris? Han retar verkligen gallfeber på oss emellan varven (ganska ofta just för tillfället). Jag kan tycka det är jobbigt men jag har ju ett annat perspektiv än honom. För honom måste det ju vara väldigt slitsamt - kan jag tycka. Minsta lilla småsak slutar allt för ofta som en storkris med grin och bråk. Hur pedagogisk vi än försöker vara ..... Inte lätt!

Ikväll är det Alpin-träning för sonen. Än så länge håller de till inomhus och spelar olika bollsporter och leker och tävlar. Han tycker det är jätteroligt. Men så snart backen är preparerad och klar så väntar skidorna på att få färdas nedför i backarna. Vår dotter åker också slalom men hon är för liten för att vara med i den här gruppen. Både jag och J åker också. En mycket rolig aktivitet att ha tillsammans som familj. Vi funderar på en fjällsresa .... jag hoppas det blir av.

Ikväll måste jag göra klart Fotoboken som jag håller på med. Det ska nämligen bli julklappar till mina och J´s föräldrar (och en till oss själva såklart) Jag skulle nog vilja ha lite mera tid men i morgon är sista dagen för att beställning av böckerna om vi ska hinna få dom innan jul. Och det vill vi ju såklart :-)

I övrigt så ska jag fundera ut en förrätt och efterätt till i morgonkväll. Jag och barnen är nämligen bjudna över till grannen på en mamma-barn-fest. Papporna är på julfest med jobbet så då passar vi på.

1 kommentar:

Sara sa...

Hej gumman! Vilken bra idé med fotobok!!! Vilken fin present.

Har idag varit och kikat på ringar... Dagen närmar sig med stormsteg!!! *gad* hur ska jag hinna med allt??

Jag hoppas att det är det jag tror!!! *glad*

Trevlig helg! Kram kram!